Haard

De haard is een stookplaats voor sfeerverwarming. Pierres d'Henri is dé specialist in de fabricage van haard en haard plateaus in alle denkbare vormen en maten. Naast een mooie standaard collectie haarden voeren onze steenhouwers desgewenst uw eigen ontwerp uit, zodat u een compleet unieke open haard in huis haalt.

 

Een haard kopen?

Vuur staat voor warmte en sfeer. Uw eigen haard, dé plek om na een dag hard werken even bij tot rust te komen.

 

Of u nu een gesloten gas haard zoekt, een liftdeur haard, een inbouw haard, een inzet haard, open haard of een haard op maat, door onze ruime ervaring van meer dan 17 jaar hebben wij alle kennis en vakmanschap in huis om uw haard tot een mooie sfeerverwarming in uw huis te maken.

 

Bij Pierres d’Henri kunt u een haard kopen van verschillende merken. Pierres d’Henri is dealer van onder andere de Totem liftdeur haard, de Brunner haard en andere haard merken.

 

Wij nodigen u van harte uit in de showroom van een aangesloten gespecialiseerde en gecertificeerde haard dealer bij u in de buurt. Bekijk hier onze haard partners

 

Kijk voor uw haard bij Pierres d’Henri: bekijk ons assortiment.

 

 

 

Haard kopen bij Pierres d’Henri: de beste haarden voor de beste prijs

Nieuws
Daar is hij dan eindelijk Iron Dog 7
Iron Dog 7: daar is hij dan, eindelijk!

De nieuwste houtkachel van Brunner, de IRON DOG 7 werd eind vorig jaar in Japan geïntroduceerd. Deze geavanceerde viervoeter is vanaf april 2018 ook verkrijgbaar in Nederland.