Haarden

Een haard is een stookplaats voor sfeerverwarming. Pierres d'Henri is dé specialist in fabricage haarden en haardplateaus in alle denkbare vormen en maten. Naast een mooie standaard collectie haarden voeren onze steenhouwers desgewenst uw eigen ontwerp uit, zodat u compleet unieke open haarden in huis haalt.

 

Haarden kopen?

Vuur staat voor warmte en sfeer. Uw eigen haarden plek, dé plek om na een dag hard werken even bij tot rust te komen.

 

Of u nu gesloten gas haarden zoekt, liftdeur haarden, inbouw haarden, inzet haarden, open haarden of haarden op maat, door onze ruime ervaring van meer dan 17 jaar hebben wij alle kennis en vakmanschap in huis om uw haard tot een mooie sfeerverwarming in uw huis te maken.

 

Bij Pierres d’Henri kunt u haarden kopen van verschillende merken. Pierres d’Henri is dealer van onder andere de Totem liftdeur haarden, de Brunner haarden en andere haarden merken.

 

Wij nodigen u van harte uit in de showroom van onze aangesloten gespecialiseerde en gecertificeerde haarden dealers bij u in de buurt. Bekijk hier onze haard partners.

 

Kijk voor alle haarden bij Pierres d’Henri: bekijk ons assortiment.

 

 

 

 

Haarden kopen bij Pierres d’Henri: de beste haarden voor de beste prijs.

Nieuws
Daar is hij dan eindelijk Iron Dog 7
Iron Dog 7: daar is hij dan, eindelijk!

De nieuwste houtkachel van Brunner, de IRON DOG 7 werd eind vorig jaar in Japan geïntroduceerd. Deze geavanceerde viervoeter is vanaf april 2018 ook verkrijgbaar in Nederland.