Brunner inbouw- & liftdeurhaarden

 

Wereldwijd staat Duitsland bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige producten, die worden gefabriceerd met behulp van ultramoderne machines en productie-installaties. Het ware geheim van Duits succes zit ’m echter in de werknemers; hun instelling, betrokkenheid bij de onderneming, en hun trots in relatie tot het eigen product, zijn uniek.

 

Deze instelling is ook kenmerkend voor Brunner, een Duits familiebedrijf dat al zijn producten voor de volle 100% in eigen land vervaardigt. Bij Brunner hebben de waarde van kwaliteit en innovatie voorrang op een prijsbewuste en meer eenvoudige constructie; er worden geen concessies gedaan. Deze instelling wordt gedeeld door alle medewerkers; van de jongste ingenieur tot de oudste fabrieksarbeider.

 

Het succes van Brunners producten is gebaseerd op een goed bedrijfsklimaat, en de wetenschap dat de klanten van deze topproducent kwaliteit waarderen, voelen en herkennen.

 

BRUNNER haarden behoren tot de beste producten die uw dealer u kan bieden. Zij schenken u jarenlang het plezier van “het mooiste vuur en de perfecte warmte“.