Liftdeurhaarden

 

Een haard is een stookplaats voor sfeerverwarming. Pierres d'Henri is dé specialist in fabricage liftdeurhaarden en haardplateaus in alle denkbare vormen en maten. Naast een mooie standaard collectie liftdeurhaarden voeren onze steenhouwers desgewenst uw eigen ontwerp uit, zodat u compleet unieke liftdeurhaarden in huis haalt.

 

Liftdeurhaarden kopen?

 

Vuur staat voor warmte en sfeer. Uw eigen haarden plek, dé plek om na een dag hard werken even bij tot rust te komen.

 

Of u nu liftdeurhaarden of haarden op maat zoekt door onze ruime ervaring van meer dan 17 jaar hebben wij alle kennis en vakmanschap in huis om uw liftdeurhaard tot een mooie sfeerverwarming in uw huis te maken.

 

Bij Pierres d’Henri kunt u haarden kopen van verschillende merken. Pierres d’Henri is dealer van onder andere de Totem liftdeurhaarden en andere haarden merken.

 

Wij nodigen u van harte uit in de showroom van onze aangesloten gespecialiseerde en gecertificeerde liftdeurhaarden dealers bij u in de buurt.

 

Kijk voor alle liftdeurhaarden bij Pierres d’Henri: Bekijk ons assortiment.


Liftdeurhaarden kopen bij Pierres d’Henri: de beste haarden voor de beste prijs.

Nieuws
Gashaard Zafra van Hase

 

Hase presenteert haar nieuwe gashaarden!

 

Vuur en design vormen een eenheid. Tijdloos én modern: dat is het idee achter het door HASE ontwikkeldekacheldesign. Tot in de puntjes doordacht, geraffineerd tot inhet kleinste detail.