Liftdeurhaarden

 

Een haard is een stookplaats voor sfeerverwarming. Pierres d'Henri is dé specialist in fabricage liftdeurhaarden en haardplateaus in alle denkbare vormen en maten. Naast een mooie standaard collectie liftdeurhaarden voeren onze steenhouwers desgewenst uw eigen ontwerp uit, zodat u compleet unieke liftdeurhaarden in huis haalt.

 

Liftdeurhaarden kopen?

 

Vuur staat voor warmte en sfeer. Uw eigen haarden plek, dé plek om na een dag hard werken even bij tot rust te komen.

 

Of u nu liftdeurhaarden of haarden op maat zoekt door onze ruime ervaring van meer dan 17 jaar hebben wij alle kennis en vakmanschap in huis om uw liftdeurhaard tot een mooie sfeerverwarming in uw huis te maken.

 

Bij Pierres d’Henri kunt u haarden kopen van verschillende merken. Pierres d’Henri is dealer van onder andere de Totem liftdeurhaarden en andere haarden merken.

 

Wij nodigen u van harte uit in de showroom van onze aangesloten gespecialiseerde en gecertificeerde liftdeurhaarden dealers bij u in de buurt.

 

Kijk voor alle liftdeurhaarden bij Pierres d’Henri: Bekijk ons assortiment.


Liftdeurhaarden kopen bij Pierres d’Henri: de beste haarden voor de beste prijs.

Nieuws
ACCUMULERENDE SYSTEEMHAARD - BSK 13

 

Deze innovatieve constructie bied de mogelijkheid om nu ook een accumulerende systeemombouw toe te passen rond een Panoramahaard. Het boezemframe kan het gewicht van de BSK-elementen immers makkelijk dragen. Er is gekozen om deze te ontwikkelen rond de meest populaire haard uit de serie, de Panorama 51/66/50/66.