Pierres d'Henri Schouwen, Haarden & Kachels

Pure beleving. Dat is waar Pierres d’Henri bv voor staat: beleving in optima forma.  Met oog voor kwaliteit en functionaliteit. Als importeur en leverancier van haarden en kachels gaat het om méér. Wij brengen de beleving van ‘buiten’ naar binnen. Met natuursteen schouwen, kachels en haarden van staal en gietijzer. Hout, vuur en warmte. We bring nature back home.


 

Schouwen & plateaus van natuursteen

Pierres d'Henri is sinds de oprichting in 1996 dé specialist in de fabricage van natuurstenen schouwen en haardplateaus. Onze collectie wordt kosteloos op maat gemaakt voor de gewenste haard of kachel. Daarnaast specialiseren wij ons in maatwerk en verzorgen wij graag uw eigen ontwerpen en unieke modellen in één van de vele kalksteen- en marmersoorten.

 

Brunner inbouw- & liftdeurhaarden

In Duitsland koopt men geen kachel of een haard, in Duitsland koopt men een Brunner! Kwaliteit, prestatie en comfort zijn sleutelwoorden. Een haard van Brunner wordt afgestemd naar uw wens. Inbouwhaarden, CV- en accumulatie haarden zijn allemaal vertegenwoordigd in het programma. Brunner voor sfeer én duurzaamheid... als kwaliteit wordt gewaardeerd! 100% made in Germany.

 

Hase houtkachels

Hoogstaand design, zorgvuldig uitgewerkte details en het ruime aanbod kachels maken dat Hase kachels een sterke indruk maken. Uniek door speksteen- en keramiekbekleding in verschillende kleuren. Hase staat voor hoge kwaliteit en afwerkingen. Door de uitstekende prestaties en het design van haar kachels werd Hase meermaals bekroond.

 

Iron Dog gietijzeren houtkachels

Mogen wij u voorstellen aan de stoerste en meest robuuste houtkachel leverbaar: de Iron Dog houtkachel. Een serie van zes eigentijdse gietijzeren houtkachels. Alle technische kennis en vakmanschap van drie generaties kachelbouwers zit in deze bijzondere "ijzeren honden".

 

Totem liftdeurhaarden

Hoe vaak komt het niet voor dat uw klant binnenkomt voor een 'open' haard, het liefst in een eigentijds jasje? Uniek is dat bij volledige opening van de haard de deur alsmede de scharnieren geheel uit het zicht zijn. Totem biedt een breed gamma liftdeurhaarden zodat u de haard kunt creëren die voldoet aan de wensen van uw klant. De toestellen lenen zich perfect voor een strakke inbouw, in een boezem of plateau of klassiek in een schouw. Fijn om mee te werken!

Nieuws
ACCUMULERENDE SYSTEEMHAARD - BSK 13

 

Deze innovatieve constructie bied de mogelijkheid om nu ook een accumulerende systeemombouw toe te passen rond een Panoramahaard. Het boezemframe kan het gewicht van de BSK-elementen immers makkelijk dragen. Er is gekozen om deze te ontwikkelen rond de meest populaire haard uit de serie, de Panorama 51/66/50/66.