Houtkachel

Pierres d’Henri heeft verschillende merken houtkachels. Een houtkachel is een kachel, waarin als brandstof hout wordt gestookt of gas wordt gebruikt.

 

De Iron Dog houtkachel is een gietijzeren houtkachel die in het Duitse Beijeren wordt gebouwd. Deze hoogwaardige houtkachel die geheel van gietijzer zijn gemaakt en voldoen aan de hoogste eisen voor design en kwaliteit.

 

Deze houtkachel verwarmt net zo lief een vertrek in een klassiek pand als een riante loft of een bescheiden appartement. De Iron Dog houtkachel is een veelzijdige houtkachel.

 

Daarnaast hebben wij ook de Hase houtkachel in ons assortiment. Deze houtkachel is een meesterwerk: mooi gevormd, milieuvriendelijk, eenvoudig te bedienen en enorm duurzaam.

 

Een houtkachel kopen?

Een houtkachel voor wie het heilige vuur niet alleen in zichzelf wil voelen, maar ook in het huis.

 

Of u nu een gietijzeren houtkachel zoekt, een keramische houtkachel, een spekstenen houtkachel, of een stalen houtkachel, door onze ruime ervaring van meer dan 17 jaar hebben wij alle kennis en vakmanschap in huis om uw houtkachel tot een mooie sfeerverwarming in uw huis te maken.

 

Bij Pierres d’Henri kunt u een houtkachel kopen op gas en/of hout van verschillende merken. Pierres d’Henri is dealer van onder andere de Hase houtkachel, de Iron Dog houtkachel en andere houtkachel merken.

 

Wij nodigen u van harte uit in de showroom van een aangesloten gespecialiseerde en gecertificeerde houtkachel dealers bij u in de buurt. Bekijk hier onze houtkachel partners

 

Kijk voor uw houtkachel bij Pierres d’Henri: bekijk ons assortiment.

Nieuws
ACCUMULERENDE SYSTEEMHAARD - BSK 13

 

Deze innovatieve constructie bied de mogelijkheid om nu ook een accumulerende systeemombouw toe te passen rond een Panoramahaard. Het boezemframe kan het gewicht van de BSK-elementen immers makkelijk dragen. Er is gekozen om deze te ontwikkelen rond de meest populaire haard uit de serie, de Panorama 51/66/50/66.