Openhaard

 

De haard is een stookplaats voor sfeerverwarming. Pierres d'Henri is dé specialist in de fabricage openhaard en haard plateaus in alle denkbare vormen en maten. Naast een mooie standaard collectie openhaarden voeren onze steenhouwers desgewenst uw eigen ontwerp uit, zodat u een compleet unieke openhaard in huis haalt.

 

Een openhaard kopen?

 

Vuur staat voor warmte en sfeer. Uw eigen openhaard, dé plek om na een dag hard werken even bij tot rust te komen.

 

Of u nu een openhaard, gesloten gashaard zoekt, een liftdeurhaard, een inbouwhaard, een inzethaard, of een haard op maat, door onze ruime ervaring van meer dan 17 jaar hebben wij alle kennis en vakmanschap in huis om uw openhaard tot een mooie sfeerverwarming in uw huis te maken.

 

Bij Pierres d’Henri kunt u een openhaard kopen van verschillende merken. Pierres d’Henri is dealer van onder andere de Totem liftdeurhaard, de Brunner openhaard en andere openhaard merken.

 

Wij nodigen u van harte uit in de showroom van een aangesloten gespecialiseerde en gecertificeerde openhaard dealer bij u in de buurt.

 

Kijk voor uw openhaard bij Pierres d’Henri: bekijk ons assortiment.

 

 

Openhaard kopen bij Pierres d’Henri: de beste haarden voor de beste prijs.

Nieuws
Gashaard Zafra van Hase

 

Hase presenteert haar nieuwe gashaarden!

 

Vuur en design vormen een eenheid. Tijdloos én modern: dat is het idee achter het door HASE ontwikkeldekacheldesign. Tot in de puntjes doordacht, geraffineerd tot inhet kleinste detail.