haarden schouwen houtkachel

 

Haard, schouw of kachel?

Pierres d'Henri werd in 1996 opgericht en ging van start als importeur en producent in kalkstenen en marmeren schouwen. Momenteel is Pierres d'Henri een van de grootste producenten van schouwen en haardplateaus maar heeft haar werkterrein in de jaren uitgebreid. Het bedrijf biedt een ruim gamma aan exclusieve en kwalitatief hoogstaande haarden en kachels voor de haard- en verwarmingssector. Door het complete progamma is het bedrijf een betrouwbare partner voor een groep van gespecialiseerde en gecertificeerde dealers.

 

Natuurstenen schouwen

 

Ambachtelijk maatwerk

In 1996 begonnen met enkele eenvoudige schouwen in slechts één steensoort, produceert Pierres d'Henri thans ieder gewenst model in bijna iedere gewenste steensoort. In verschillende steengroeves in Frankrijk en Spanje worden zo'n 40 steensoorten gedolven. De ruwe blokken gaan naar vakbekwame steenhouwers, die ze met zorg bewerken. Zij hakken, schaven, schuren en polijsten totdat uw ideale schouw of haardplateau tevoorschijn komt.

 

Standaard of op maat gemaakt, altijd uniek

Ook als u kiest voor een van onze standaard modellen, haalt u een uniek object in huis. Ieder stuk steen is anders, iedere dooradering en kleurnuance enig in zijn soort. Bovendien is er geen schouw die zonder aandachtig handwerk tot stand komt. Dat exclusieve karakter komt nog meer tot zijn recht als u kiest voor een compleet op maat gemaakte schouw, of zelfs voor uw eigen ontwerp. Deel uw inspiratie met ons, zodat wij uw droom waar kunnen maken.

 

Haarden en kachels

 

Inbouwhaarden en liftdeurhaarden

Pierres d'Henri levert inbouw- en liftdeurhaarden van de gerenommeerde merken Totem en Brunner. Wilt u het glas recht of gebogen? Wilt u één zichtzijde of complete doorkijk? Inbouw of vrijstaand? In een hoek, langs de muur, of zelfs hangend aan het plafond? Werkelijk alle varianten vindt u in het assortiment.

 

Moderne en strakvormgegeven haarden met een zeer hoog rendement, een zuinige verbranding en verspreiden op de gewenste manier de warmte. Sommige haarden kunnen worden aangesloten op het bestaande CV systeem, kunnen door speciale omkleding fungeren als stralings-haard of kunnen als convectie-haard worden geleverd.

 

Eigentijdse gietijzeren kachels

En dan zijn er de stoere kachels van Iron Dog. De technisch volmaakte houtkachel die profiteert van een schat aan kennis en historie, maar met een eigentijds en volstrekt uniek design. Vervaardigd van massief gietijzer met een zeer hoog rendement en schone naverbranding. Duitse degelijkheid!

 

Service en garantie

 

Pierres d'Henri garandeert service en kwaliteit die u mag verwachten. Met een eigen service dienst ondersteunen wij onze dealers. Middels een uniek garantie systeem kunt u zelfs lang na plaatsen rekenen op ondersteuning mocht er onverhoopt iets gebeuren met uw schouw, haard of kachel.

Nieuws
Gashaard Zafra van Hase

 

Hase presenteert haar nieuwe gashaarden!

 

Vuur en design vormen een eenheid. Tijdloos én modern: dat is het idee achter het door HASE ontwikkeldekacheldesign. Tot in de puntjes doordacht, geraffineerd tot inhet kleinste detail.